CORBU PLAJA GOLF Corbu

Data modificării: Martie 17, 2015
  • Locaţie: Plaja Corbu, Corbu, Constanta, Romania

Cand veti contacta proprietarul pentru vacanta dumneavoastra la mare, mentionati ca ati gasit aceasta oferta pe site-ul www.corbuonline.ro

Din camere se aud valurile marii !

Camerele sunt in stil traditional taranesc si se remarca prin faptul ca sunt chiar pe plaja Corbu alaturi de vechea pescarie, zona de golf, la aprox 15 minute de Mamaia Nord in biosfera Deltei Dunarii in localitatea Corbu.

De asemeni proprietatea se remarca atat prin autenticitate cat si diversitate arhitectonica, avand un peisaj unic, proprietatea fiind delimitata de Marea Neagra (plaja in partea din fata) si un iaz natural cu stuf, pesti si pasari specifice Deltei Dunarii (in spate) fiind un loc de vacanta de exceptie.

Cazarea este la fel de autentica si diversificata alcatuita din 4 cladiri diferite, construite din materiale naturale specifice zonei: lemn, stuf, piatra, lut etc.

Complexul este dotat cu un foisor rustic din lemn acoperit cu stuf (tip restaurant – club) de aproximativ 60 de locuri unde toti turistii complexului pot servi masa sau pot socializa, dotat cu televizor cu antena parabolica. De asemeni turistii au acces la patru gratare rustice cu carbuni.

Tot in dotarea complexului se afla un alt foisor care se poate inchide la cerere cu draperii din panza alba pentru a oferi intimitate unui grup de turisti care au ca scop o conferinta sau un team building.

De mentionat este faptul ca aceasta unitate ofera servicii de cazare, in sensul ca exista menajera care intretine atat camerele cat si baile, schimba prosoapele si lenjeria, dar noi nu prestam servicii de alimentatie publica. Fiecare cladire in parte dispune de bucatarie proprie dotata cu mai multe aragaze, cafetiere si prajitoare de paine unde turistii isi pot pregati singuri preparatele si se autogospodaresc.

Parcarea autoturiselor se face in incinta complexului si este inclusa in pret. Peisajul rustic este completat de existenta pasarilor de curte precum: rate, gaste, gaini, cocosi, bibilici si porumbei.

Cazare rustica in mijlocul naturii pe litoralul Marii Negre, in localitatea Corbu.

Lista completa de preturi


Telefon: 0723250138
Aer conditionat:
Baie cu cada:
Baie cu dus:
Baie pe hol:
Balcon:
Camera pentru fumatori:
Camera pentru nefumatori:
Frigider:
Internet prin cablu:
Jacuzzi:
Minibar:
Seif:
Telefon in camera:
Televizor:
Uscator de par:
Accepta tichete de vacanta:
Acces animale de companie:
Bar:
Gratar:
Loc de joaca pentru copii:
Parcare:
Piscina:
Restaurant:
Room Service:
Sala conferinte:
Sala fitness:
Sauna:
SPA:
Spalatorie / Curatatorie:
Terasa:
Teren de sport:
Acces bucatarie:
Internet WiFi:
Gradina:
Foisor in curte:

Tarif/camera detaliat pe perioade

Selecteaza moneda
01.06 - 14.06 lista completa cu tarife mai sus
15.06 - 30.06
01.07 - 10.07
11.07 - 19.07
20.07 - 30.07
31.07 - 17.08
18.08 - 25.08
26.08 - 06.09
07.09 - 14.06

Contactează proprietarul Distribuie

Informaţii utile

  • Pentru a beneficia de un pret corect si fara comisioane, va rugam ca la contactarea proprietarului sa specificati ca ati gasit anuntul pe siteul http://www.CorbuOnline.ro
  • Va rugam sa verificati cat mai bine informatiile despre unitatile de cazare, site-ul nu isi asuma raspunderea pentru eventualele nereguli legate de veridicitatea postarilor.